Arda Turan Medipol Başakşehir Spor Kulübü İle Anlaştı

Arda Turan Medipol Başakşehir spor kulübü ile anlaştı.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Barcelona’da forma giyen milli futbolcu Arda Turan’ın transferi konusunda turuncu-lacivertlilerin resmi sitesinden yayınladığı açıklamada, “Arda ile vakit geçirdim ve kendisinin Medipol Başakşehir formasını giymekten çok mutlu olacağını gördüm. Prensipte olumlu bir izlenimle geri dönüyorum” dedi.

Medipol Başakşehir’de son günlerin tek gündemi olan Arda Turan transferi konusunda Başkan Göksel Gümüşdağ’dan bir açıklama geldi. Turuncu-lacivertlilerin resmi sitesinden yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Arda Turan ile kulübümüz arasındaki görüşmelerin basına yansıyan detayları hakkında resmi bir açıklama yapmak istiyorum; Arda’nın Barcelona’dan ayrılma ihtimali sonrasında bir dizi görüşmeler yaptık ve geçtiğimiz Pazar günü kulüp avukatımızı İspanya’ya gönderdik. Bazı olumlu gelişmeler neticesinde Asbaşkanlarımız Mustafa Saral, Mesut Altan, Ömer Ayvacı ile oyuncu temsilcisi ve Barcelona kulüp yetkilileri ile bir araya gelmek için, İspanya’ya geldiler. Ben de onlarla birlikte, Arda ile yüz yüze konuşmak, kulüpler arası anlaşma sağlandığı takdirde Medipol Başakşehir’de oynamak hakkında gerçekten ne hissettiğini öğrenebilmek için İspanya’ya geldim.

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.