Ünlü Kahinler Ve Kehanetler

2012 Kehanetleri

Ünlü Kahinler ve Kehanetler

Kehanetler doğru çıkar veya çıkmaz, bunun hakkında bilimsel bir yorum getiremeyecek olsak da hem eski uygarlıkların hem de ünlü kahinlerin ortak noktaları, önce insanlığı büyük felaketlerin beklediği ardından ise insanlığın altın çağına gireceğidir.

2012 Maya Kehanetleri

Maya Kehaneti

Yüzlerce yıl önce yok olan Maya Uygarlığı’nın tabletlerine göre dünya büyük bir tufandan sonra son çağına girecek.

Kehanet’te Dünyanın beşinci değişimi bu yüzyılda. Tabletlerdeki Maya takvimi, tufanların yaşandığı 4 çağdan sonra, sonu yine tufanla bitecek 5’inci çağın 21’inci yüzyılda başladığına işaret ediyor.

Maya kehanetleri 2012 için ‘zamanların sonu’ diyor. Ancak bu yokoluş anlamında değil fiziksel bir değişim. İnsanoğlu dört kez geriledi ve artık değişim zamanı. Kehanete’ göre; 2012 yılı insanlığın yükselişinin başlangıcı olacak. Mayalara göre dünya beşinci ve son devrededir.

Zamanın ve uzayın kalbindeki kapı açılacak
Evren yeniden doğacak, yeniden yaratılacak
Döngünün sıfır noktasına erişeceğiz, toplu ruhsal doğuş anı
Bizim basit doğamız ters yüz olacak.

Yapılan kehanet’te içinde yaşadığımız çağın sona ereceği ve yeni bir çağın başlayacağı belirtilmektedir. Hatta kehanette bulunan çeşitli dinler bundan Altın Çağ,  Cennet veya Nirvana olarak bahseder. 2012’nin önemi burada, aşağıya inen insanlığın tekrar yukarı çıkması olarak belirtilmektedir.

2012 Kızılderililerin ve İnka Uygarlıklarının Kehaneti

Cherokee yerlileri  kehanet’i, kutsal takvimlerinde 21 aralık 2012’yi devrin sonu olarak belirtmişlerdir.
Tiero kızılderilileri 2012’nin sonrasında zamanın duracağını belirtmekte ve 1990 ile 2012 yılları arasını insanın kendisiyle yüzleşme ve yeniden tanışma dönemi olarak vurgulamaktadırlar. Hopi yerlileri kehanetine göre,  beyaz insanlar gelecek ve dünya savaşları başlayacak, 5. zamanın insanları ortaya çıkacak ve zaman bu insanlarla son bulacak diye belirtmişlerdir.
İnka uygarlığı kehaneti ise 5.zaman insanlarından söz ederken bu insanlardan ışıltılı parlak insanlar olarak bahsetmiştir.

Nostradamus Kehaneti

nostradamus kehanetleri

Ünlü kahin  Nostradamusun kehanet’inde  insanlığın çok parlak  ve altın çağ denilen bir döneme geçileceği söylenir. Fakat bu dönemden önce 2010 ila 2012 yılları arasında  büyük su dalgaları, seller, kuraklıklar, açlık ve dinsel, ırksal değişmelerle büyük savaş olacağını ve 2015 yılına kadar karanlık dönemin süreceğini belirtmektedir.

Aba Vanga ve 2012 Kehaneti

Ünlü kahin Vanga kehanetine göre ABD Lideri Obama’nın gelmesiyle ekonomik krizin patlak vereceğini ve siyah liderin ABD nin son lideri olacağını, ölmeden 2 yıl önce de Rusya’nın dünyanın süper gücü olacağını belirtiyor. Kehanette 21 Aralık 2012 tarihini de vurgulayan ünlü kahin Vanga, bu tarihte zaman dalgası sıfır adını verdiği dönemin sona ereceğini söylemişti.

İlgili Haberler:

2 Temmuz 1566 – Fransız Hekim, Eczacı, Kahin ve Astrolog Nostradamus öldü

Kız Kulesi Efsanesi

İlyada Destanına Adını Veren Kral İlos

Bellerophontes Efsanesi

Müzik Tanrısı Shi Kuang

Doğu’daki Kutsal Ejderha Efsanesi

Yanıt Ver

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.