2014 Yılının Son Fuarı Ayakkabı-Yaz Olacak

Fotoğraf İHA
Fotoğraf İHA

Her yıl Ocak ayında düzenlenen Ayakkabı Yaz Fuarı, Aralık ayında gerçekleştirilecek. Gelecek yılın en moda ayakkabıları vitrinlerden önce Ayakkabı Yaz Fuarı’nda görücüye çıkacak.

İzmir, 11 – 14 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek 37’nci Ayakkabı Yaz – İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı’na hazırlanıyor. Sektörün bu sezon için gerçekleştireceği en önemli etkinlik olan Ayakkabı Yaz Fuarı’na, ülkemizin toplam ayakkabı üretiminin yüzde 40’ını karşılayan İzmirli ayakkabıcıların yanısıra, Türkiye’nin çeşitli illerinden firmalar katılacak.

2015 Yaz sezonunun en yeni tasarımlarını sergileyecek olan katılımcı firmalar, fuar süresince yurt içi ve yurt dışından gelen alıcı grupları ile önemli ticari bağlantılar kurma olanağına sahip olacak.Fuar’a Türkiye’nin her yerinden ayrıca, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinden alım heyetlerinin gelmesi bekleniyor, alım heyeti çalışmalarına devam ediliyor. Dört gün sürecek fuar, sektörün bütün temsilcilerini bir araya getirecek.

İlkbahar-Yaz 2015 ayakkabı modasının sergileneceği Ayakkabı Yaz Fuarı’nda; erkek-kadın, çocuk, spor ayakkabı modelleri, terlik, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yer alacak.Sektörden gelen talep doğrultusunda bu yıl ilk kez 11 – 14 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Fuar, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği ve İzmir Ayakkabıcılar Odası işbirliğinde, İzmir Ayakkabıcılar Derneği (İZADER) desteği ile organize ediliyor.

Yanıt Ver

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.