Petrole Su ve Bitki Katarak Tasarruf SağlayanTeknoloji

Bıonas petrole su ve bitki katarak yüzde 30 tasarruf sağlayan teknolojiyi Türkiye’ye getirdi

Fotoğraf:İHA
Fotoğraf:İHA

Akaryakıt, su ve katkı maddesinin birleşiminden oluşan, hem benzinli hem dizel araçlarda kullanılabildiği gibi aynı zamanda jet yakıtı olarak uçaklarda ve kömürlü termik santrallerde ve Petrol ve türevi yakıtlarda kullanılan çevreci ve daha ekonomik biyoyakıt katkı maddeleri geliştiren Bionas, 31 ülkenin ardından Türkiye pazarına girdi.

 Bionas ürünleri, özellikle akaryakıtta tüketicilere son derece rekabetçi bir fiyat sunuyor. Araçlarda fosil yakıtlara göre yüzde 30-40 oranında tasarruf imkanı sağlayan Bionas katkı ürünleri, tüketicilere çok ekonomik bir ürün sunarken, öte yandan temiz ve çevreci bir yakıt kullanma fırsatı da veriyor. Ürünün satış kanalları konusunda görüşmeler sürüyor. Ürünün 2014 başında Türkiye’de pazara sunulması planlanıyor.
Türkiye pazarına sunulmasıyla ilgili yapılan lansman toplantısında bir konuşma yapan BioOilNational Corporation CEO’su ZurinaAmnan ise, Türkiye’nin çok büyük bir petrol ithalatçısı olduğunu da hatırlatarak, “Daha az petrol ithal etmek ya da aynı miktarda petroller daha çok iş yapmak Türkiye için ve Türk tüketicileri için çok önemli. Ürünümüzün bu anlamda ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Kaynak:İHA

Yanıt Ver

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.