Erdoğan, Teknofest’te muhalefete yüklendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı TEKNOFEST’te, “Varsın birileri gençleri harflerle kategorilere ayırarak tanımlamaya çalışsın.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nda devam eden TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne katıldı. Erdoğan, festival alanında öğrencilerle birlikte, Türk savunma sanayiinin gururu olan hava araçlarının “Milli Kanatlar” hava gösterisini izledi.

TEKNOFEST’te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Varsın birileri bizim gençlerimizi tanımak yerine sizleri harflerle kategorilere ayırarak tanımaya çalışsın. Varsın birileri ufuk çizmek yerine kısır gündemlerine alet etmeye çalışsın. Varsın birileri gençleri ayrım yapmadan kucaklamak yerine kutuplaştırmanın peşine düşsün.” dedi.

Muhalefete de tepki gösteren Erdoğan, “Bunlar batı karşısında olabildiğince ezik, kendi halkına ve ülkesine son derece kaba ve küstahdırlar. Kendi mahallesinin dışına çıkmayan sözde elit kıfayetsiz güruhu bizler gibi sizler de iyi tanıyorsunuz” ifadelerini kaydetti.

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.