Fenerbahçe Asbaşkanı Özaydınlı ve Trabzonspor Asbaşkanı Şakar serbest bırakıldılar

Fenerbahçe Asbaşkanı-Murat Özaydınlı(solda) Fot:Getty Images/Bülent Kılınç

Futbolda şike operasyonu soruşturması kapsamında Fenerbahçe yöneticisi Murat Özaydınlı ifadesi alınmak üzere  göz altına alındı.

Bu sabah saat 9.00 ‘da Vatan Caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne avukatıyla gelen Özaydınlı gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Özaydınlı ile birlikte Fenerbahçe İdari menajeri Hasan Çetinkaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Sporlu futbolcu Can Arat ve Hakem Zafer Önder İpek önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildiler. Daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler. Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı serbest bırakıldı.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ifadesine başvurmak üzere İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Adliyeye getirilen Sakar’ın soruşturma kapsamında ifadesinin alınacağı öğrenildi. Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk’e yaklaşık 2 saat ifade veren Nevzat Şakar daha sonra adliyeden ayrıldı.

Yanıt Ver

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.