Kilit Altında Kalan Wuhan Sakinleri, Canlı Ölü Yakma Hikayeleri Ortasında Çaresizlik İçinde

Epoch Times, 40 gün boyunca evde sıkışıp kalmış bir Wuhan sakini ile röportaj yaptı.

“Yardım gönderilmiyor. İki küçük çocukla birlikte para tükeniyor ve enfekte olmamalarına rağmen kapıları dışarıdan çivilenmiş. Umutsuzluğun hayal edilmesi gerçekten zor.”

Bu Röportajda, koronavirüs salgını kurbanlarının hala hayatta iken yakıldığı anlatıldı.

Bay Pan: Bir süre önce, bir arkadaşım bana yetmiş yaşlarında olan insanların hala hayatta iken ceset torbalarına koyulduğunu ve bir krematoryuma gönderildiğini söyledi. Aynı zamanda ben de bundan korkuyordum.

Gazeteci: Bu arkadaşınızın mı başınageldi?

Bay Pan: Arkadaşım bana, babamın binasının yanında yaşayan bir aileden bahsetti, tüm aile öldü! Yok olmuşlar! Sınıf arkadaşım da öldü. Ölümü içinhastaneye gitmek dört gün sürdü. Etrafımda olan bunlar. Hastaneden krematoryuma gitmek 96 saat sürdü. Yeni yıldan önce birlikte yedik, içtik ama şimdi öldü. Babası izole edilmiş ve annesi ağır hasta. Enfekte olduğunuzda, bu tüm aileyi öldürüyor. Biz buna “TuanMie” diyoruz (Bu bütün olarakdemek). Bu Wuhan lehçesidir.

Gazeteci: Canlı iken insanların ceset torbalarına konulduğunu söyleyen bir video gördüm. Birçok insan bunu sorguladı. Bundan kaynaklı olabilir mi?

Bay Pan: Arkadaşım Çin Yeni Yılı’nın üçüncü ve dördüncü günün gecesinde,Hankou cenaze evine gitti ve oradan bir video gönderdi. 30 krematoryumun altısı çalışıyordu, 20 personel fazla mesai yapıyordu. Arkadaşım, ölen bir  akrabasının son ayarlamalarını görmek için oraya gitmişve kazara bunları kaydetmişti. Bu video benim telefonumda da var. Ama şimdi bitti. Şimdi karşı karşıya olduğum soru ise ben nasıl hayatta kalacağım?

Gazeteci: Ama onun gördüğü tek şey ölülerin yakılmasıydı. Bunların hiçbiri ölmemişti,bu doğru mu?

Bay Pan: Cenaze evindeki kişiye sormuş ve krematoryumda çığlıklar duyduğunu söyledi (Krematoryumda çığlık sesi). O zaman geceydi, çığlıkları o zaman duymuştu. Krematoryumların içinden çığlık sesleri gelmişti.

Gazeteci: Çok korkunç. Bana videoyu verebilir misin?

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.