PPT 1.lig’de M.İ.Y. Kendi Evinde Çoştu

mersin idman yurduDün akşam oynanan Mersin İdman Yurdu – Kahramanmaraş Spor maçını ev sahibi takım ilk yarıda bulduğu 4 golle 4-1 kazandı.

Maçın ardından açıklama yapan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maça çok iyi hazırlandıklarını bu maçın hem moral hem de puan açısından çok önemli olduğunu bildiklerinden kazanmak için ellerinden gelen yapıp istedikleri gibi bir oyun çıkardıklarından bahhsetti. ilk yarıda buldukları 4 golün ardından ikinci yarı bu skoru korumak için çalıştıklarından bahseden teknik adam İstanbul deplasmanından da aynı sonuçla dönmeyi planladıkları söyledi.

Kahramanmaraş Spor Antrenörü Tayfun Şirin de basın açıklamasında, zor bir dönemden geçtiklerini belirtti ve “Çarşamba günü hocamız görevi bıraktı. Onun ardından 2 gün sonra toparlanıp ligin iddialı takımlarından biri ile maç yapmak zor. Çok kötü dakikalarda goller yedik. Gardımız düştü. Toparlanmamız uzun sürdü. Artık bundan sonra bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Bu kötü süreci atlatmak istiyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz” diye konuştu. büyük ve iyi bir kulüp olduklarından bahseden Şirin takımın toparlanıp bu zor günleri atlayacağından bahsetti.

Yanıt Ver

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.