Shen Yun: Gerçekten Muhteşem bir Gösteri

Shen Yun New York gösteri grubu, Montreal'de biletleri tükenen 5 gösterisi sonrası izleyenlere selam verirken. 6 Ocak, 2013. (Evan Ning/The Epoch Times)
Shen Yun New York gösteri grubu, Montreal’de biletleri tükenen 5 gösterisi sonrası izleyenlere selam verirken. 6 Ocak, 2013. (Evan Ning/The Epoch Times)

MONTREAL – Richard Brotto, Shen Yun Gösteri Sanatları Grubu’nu ve sergilediği antik Çin kültürü gösterisini ikinci kere 6 Ocak’ta izledi.

CMR Home Video’nun sahibi olan Brotto, ailesiyle Place des Arts’da izlediği gösteri için “Gösteri gerçekten mükemmeldi… Renkler, kostümler muhteşemdi. Gerçekten, gerçekten muhteşem bir gösteriydi” yorumunu yaptı.

Brotto, Shen Yun’un birkaç sene önceki gösterisi ile kıyaslandığında, tamamen yeni bir prodüksiyon sergilediğini sözlerine ekledi.

New York merkezli Shen Yun, klasik Çin dans ve muzik gösterisi sergiliyor. 2006’da kurulan Shen Yun, her sene tamamen yeni dansları, şarkıları, müzikal notaları ve dansçıları ile dünyayı turluyor.

Brotto, “Gösteri her sene değiştiği için tekrar görmek istedik ve dürüstçe söylemek gerekirse, gösteri yepyeni bir gösteriydi” dedi.

Brotto, özellikle el yapımı kostümler, sahnenin dijital arka planı gibi gösterinin bazı yönlerinden çok etkilendiğini belirtti.

“Arka plan çok güzel ve dikkat çekiciydi. Çok iyi koordine edilmiş ve zamanlama mükemmeldi” dedi.

Aynı zamanda klasik Batı ve Çin enstrümanlarını harmanlayan Shen Yun orkestrasına övgüler yağdırdı.

Haberi hazırlayan: SOH Radyosu ve Omid Ghoreishi

New York merkezli Shen Yun Gösteri Sanatları, dünya çapında eş zamanlı sergilenen üç tur grubuna sahiptir. 2010 Mayıs ayında İstanbul’a da gelerek üç gösteri sergileyen Shen Yun Gösteri Sanatları hakkında daha detaylı bilgi için http://www.shenyunperformingarts.org/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

The Epoch Times 35 ülkede 20 dilde yayınlanmaktadır.

İngilizce metin

 

 

Yanıt Ver

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.