“Shen Yun Gösterisini İzleyen Herhangi Bir Kişi, Bir Daha Şiddete Başvurmaz”

Shen Yun Gösteri Sanatları Grubu 2016 Dünya Turu:

Eski Mısır Kralı II. Fuat (Foto: NTD Televizyonu)
Eski Mısır Kralı II. Fuat (Foto: NTD Televizyonu)

Eski Mısır kralı gözlerinde yaşlarla Shen Yun Gösteri Sanatları Grubu’na ve sanatçılarına, ona yaşattıkları bu muhteşem deneyim için teşekkür etti.

CENEVRE, İsviçre – Bu sene Shen Yun Gösteri Sanatları Grubu ilk Avrupa turuna, 25 Şubat’ta 19’uncu yüzyıldan kalma eski ve güzel bir tiyatro ve opera salonu olan “Bâtiment des Forces Motrices” de başladı.

Shen Yun gösterisi, seyircilerden tam not aldı ve  çok beğenildi. Seyircilerin arasında eski Mısır Kralı II. Fuat’ta vardı. Fuat’ın babası Mısır ve Sudan’ın efsanevi kralı Faruk idi, fakat II. Fuat’ın krallığı 1952 yılında Cumhuriyet’in ilan edilmesiyle birlikte düştü.

Eski Mısır Kralı, Shen Yun gösterisinden derinden etkilenmesi nedeniyle, röportaj vermeme geleneğini bozdu ve NTD Televizyonu ile yaptığı röportajda hayranlığını dile getirdi. Gözlerinde yaşlarla, tüm Shen Yun ekibi ve sanatçılarına bu muhteşem gösteri için teşekkür etti.

II. Fuat gösterinin ilham verici ve dansçıların çok zarif olduklarını söyledi. Ona göre bu gösteriyi izleyenler bir daha asla şiddet başvurmazlardı. Kendisi genç yaşlarında Konfüçyüs yazılarını okumuş ve Çin dövüş sanatlarını öğrenmişti. Geçmiş yüzyıllarda Çin her zaman dünyada lider konumdaydı. II. Fuat, Shen Yun gösterisini izleyenlerin bunun nedenini anlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Yanıt Ver

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.