Elmasbahçeler Kültür Merkezi Sezonu Açtı

BURSABursa merkez Osmangazi Belediyesi’ne bağlı Elmasbahçeler Kültür Merkezi, 2010-2011 sezonuna renkli bir törenle merhaba dedi. Elmasbahçeler Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen 6. dönem sezon açılışı, aynı çatı altında faaliyet gösteren birçok gönüllü ve çalışanı bir araya getirdi. Etkinliğe, Osmangazi Belediye Tiyatrosu üyeleri, Osmangazi Belediyesi Gösteri Sanatları Topluluğu, OSMEK kursiyerleri, öğretmenler, Engelliler Meclisi, Osmangazi Görme Engelliler Spor Kulübü üyeleri, mahalle sakinleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını Osmangazi Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Vural yaparken, açılış pastasını tüm çalışanlar birlikte kesti. Elmasbahçeler Kültür Merkezi’nin emekçilerinin gönüllerince eğlendiği organizasyon, canlı müzik eşliğinde yapılan danslarla son buldu.

 

SANAT VE HİZMET ÇATISI

Bünyesinde tiyatro salonu, halk oyunları çalışma salonu, toplantı ve düğün salonu bulunan Elmasbahçeler Kültür Merkezi, ayrıca Osmangazi Engelliler Merkezi, Osmangazi Sosyal İşler Şefliği, Osmangazi Arama Kurtarma, Osmangazi Kent Konseyi, Osmangazi Görme Engelliler Spor Kulübü’ne de ev sahipliği yapıyor. Merkez, söyleşi, panel, konferans, sergi, tiyatro, halk dansları gösterileri, mesleki-kişisel kurslar gibi etkinlikleri vatandaşla buluşturuyor.

Yanıt Ver

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.