CHP Lideri Özel’den Bahçeli’ye ‘Geçmiş Olsun’ Mesajı

CHP lideri Özel, grup toplantısının ardından Bahçeli’nin rahatsızlanması için “Kendisine geçmiş olsun diliyorum. Konuşmada MHP ile ilgili kısmı o yüzden atladık. Acil şifalar diliyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısı konuşmasını oturarak yapması siyasetin gündemini değiştirdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM’de partisinin grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel, toplantı çıkışı MHP lideri Devlet Bahçeli için geçmiş olsun açıklaması yaptı. Grup toplantısında Bahçeli ve MHP’ye ilişkin de konuşmayan Özel, Bahçeli’nin rahatsızlanması nedeniyle bu kararı aldığını söyledi.

Özel ”Kendisine geçmiş olsun diliyorum. Konuşmada MHP ile ilgili kısmı o yüzden atladık” ifadelerini kullandı. Özel bir gazetecinin ‘Yılmaz Özdil’e cevap verecek misiniz?’ sorusuna da cevap vermedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasının ardından rahatsızlanarak Meclis kulisinde dinlenmeye çekildi. Dinlenen Bahçeli’nin etrafı partililer tarafından kapatıldı. Bu sırada görüntü almak isteyen gazeteciler ile MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan arasında tartışma yaşandı.

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.