Metrobüs Kazasında 1 Ölü

İstanbul Küçükçekmece’de Beylikdüzü yönünde ilerleyen metrobüsün, başka bir metrobüse çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 38 kişi yaralandı.

Fotoğraf: İHA

İstanbul’un Küçükçekmece semtinde seyir halindeki metrobüsün başka bir metrobüse çarpması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi.

Beylikdüzü istikametinde ilerleyen metrobüs, Sefaköy mevkisinde kontrolden çıkarak karşı yönden gelen metrobüse yandan çarptı. Metrobüs daha sonra savrularak bariyerlere vurdu.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, metrobüsün altında kalan iki kişiyi çıkardı.

İstanbul Valisi Açıklama Yaptı

İstanbul Valisi Davut Gül, “Saat 08.48’de Küçükçekmece Sefaköy Evlendirme dairesi bölgesinde iki metrobüsün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır 38 kişi de yaralanmıştır. Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edilmiş olup, yaralanan vatandaşlarımız çevredeki hastanelere sevk edilmiştir. 
Olayla ilgili soruşturma açılmıştır. Ölen vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.