“Beşiktaş maçından sonra taraftarın hakaret ettiği Bektur’a eski başkanlar sahip çıktı.”

Beşiktaş maçından sonra sarı – lacivertli taraftarların ağır hakaretine maruz kalan Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur’a, kulübün eski başkanları sahip çıktı. Eski başkanlar ve yöneticiler Folkart Arena’da Bucaspor’un Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmadan önce basın toplantısı yaparak, Başkan Bektur’un arkasında oldukları mesajını verdi. Halen sarı – lacivertli yönetimde olan eski başkanlar Adnan Dolma, Şeref Üstündağ, İsmet Çiftçi ile eski bakan Işılay Saygın, Cemil Şeboy, Mehmet Seyit Özkan, Hayati Eröz ve eski yöneticiler Başkan Bektur’un arkasında olduklarını açıkladı.

Bucaspor’un çok büyük başarılar elde ederek Süper Lig’e çıktığını söyleyen eski başkan Mehmet Seyit Özkan, “Uluslar arası başarılara imza atmak istiyoruz. Bucaspor camia olma yolunda büyük aşama kaydetti. Bucaspor’un önemli başarılara imza atabilmesi için tek yürek olması gerekir. Başkanımıza yapılan hakaretleri kınıyoruz.” dedi.

Bucaspor’un eski belediye başkanı Cemil Şeboy, Bektur’a yapılan hakaretlere kayıtsız kalamayacaklarını belirtti. Kulübü çapulculara bırakmayacaklarını vurgulayan Şeboy, 20-25 kişilik grubun bütün Bucaspor taraftarının adını kötülediğini açıkladı. Şeboy, “İnsan kazandırmak çok zor. İnsan kaybetmek ise çok kolaydır. Parasıyla, bilgisiyle, zamanıyla kulübe hizmet eden arkadaşlaşlarımızın arkasındayız. Mehmet Bektur’un gayretleri yadsınamaz. Bu hareketleri camiaya yapılmış kabul ediyoruz.” dedi.

Yanıt Ver

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.