Şehit Samet Karslı’nın Ailesine TBMM Başkanı Şahin’den Taziye Mesajı

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde, arkadaşının silahından çıkan kaza kurşunuyla şehit olan ve 14 Haziran’da düzenlenen törenle Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde toprağa verilen Jandarma Uzman Çavuş Samet Karslı’nın eşi Tülay Karslı’ya taziye mesajı gönderdi.

TBMM Başkanı Şahin, mesajında, şunları kaydetti:

”3 Haziran 2011 günü Tunceli-Ovacık bölgesinde, Tunceli Ovacık Jandarma Tabur Komutanlığınca bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik icra edilen pusu faaliyeti esnasında kazaen vurulması sonucu yaralanmış ve tedavi gördüğü Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesinde kurtarılamayarak vefat eden kıymetli eşiniz Jandarma Uzman Çavuş Samet Karslı’nın şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim.

Milletimizin sarsılmaz güvencesi olan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın göstermiş olduğu fedakarlıkları asla unutmayacak ve her zaman minnetle anacağız.

Devletimizin ve milletimizin güvenliği, bağımsızlığı ile birlik ve beraberliğimiz uğruna şehit düşen kahraman eşiniz Jandarma Uzman Çavuş Samet Karslı’ya Allah’tan rahmet, size, ailenize ve yakınlarınıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Yoruma kapalı.