Zafer Partisi 3. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Partisinin 3. kuruluş yıl dönümünde konuşan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, “Partimize bu kurultayda çok önemli, ciddi, Türkiye’yi, sistem partilerini şaşırtacak katılımlar olacak.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin 3. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla genel merkezde partililere hitap etti. Özdağ, 3 yıl içinde zor bir mücadele verdiklerini belirterek, “Partimiz tek başına Türk milletine ve devletine karşı kurulan işgal ve peşinden getirilmesi hedeflenen, Türkiye’nin iç çatışmaya sürüklenme komplosuna karşı çıktı. Partimiz, etkisizleştirme, tutuklama girişimlerine rağmen yılmadan, doğru olanları Türk milletine güçlü bir ses ve kararlılıkla anlattı. Anketlerde, Zafer Partisinin sığınmacı ve kaçaklara yönelik uygulamayı önerdiği politikaların nasıl büyük bir destek aldığını tespit ediyoruz.” diye konuştu.


Partisinin, Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi olduğunu kaydeden Özdağ, şunları söyledi:

“Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz mirasını reddedip, sonra ‘Biz Atatürk’ün partisiyiz’ diye seçim dönemlerinde ortaya çıkanlar gibi Atatürk’ün düşmanlarını bağırlarına basıp ‘Biz onlara vatan haini diyemeyiz’ diyenler gibi davranmıyor, biz cumhuriyetin düşmanlarına Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız feyizle, Atatürk nasıl davrandıysa öyle davranıyoruz, öyle davranmaya da devam edeceğiz.”

erken seçim mesajı

Kasım ayında yapmayı planladıkları kongre için hazırlıkların sürdüğünü aktaran Özdağ, ilçe kongrelerinin devam ettiğini, il kongrelerinin de yakında başlayacağını ifade etti.
Özdağ, “Bu kongrelerden aldığımız güç ve hızla, büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Partimize bu kurultayda çok önemli, ciddi, Türkiye’yi, sistem partilerini şaşırtacak katılımlar olacak. Hemen kongre sonrasında erken seçim için çalışmalarımızı daha hızlı şekilde sahaya taşıyacağız.” ifadesini kullandı.

”Türkiye’de kimlerin vergi vermediğini anlatacağız”

Özdağ, ” Bir tarafta Ferrari alıp vergi ödemeyenler, öbür taraftan devletten milyarlarca dolarlık ihale alıp vergi ödemeyenler, öbür tarafta asgari ücretle geçinmek zorunda olup bebeğine süt alıp vergi ödeyen anneler. Türkiye’nin önüne, Türk halkının önüne koyduğu Mehmet Şimşek modeli çökmeye mahkumdur ama bu çöküş aynı zamanda yeni bir sosyal patlamanın da habercisidir. Çünkü vatandaş artık bu krizin sonunda tünelin ucunda bir ışık beklemiyor görmüyor. Bu sosyal patlamayı engellemenin yolu erken seçim sürecini başlatmaktır. Vatandaş öfkesini sokağa değil, sandığa yönlendirmelidir. Yoksa bu öfke iktidar öfkesi, muhalefet öfkesi değil, bu öfke tencerenin ortaya çıkardığı öfkedir. Rahmetli Süleyman Demirel’in şu sözünü unutmayalım. Boş tencere bütün iktidarları götürür ve bugün tencere boştur. Boş tencereye rağmen baskı politikalarıyla iktidarda kalamazsınız, yapsanız yapsanız, tencereyi patlatırsınız. Onun için biz iktidara buradan büyük bir sakinlik içerisinde, büyük bir soğukkanlılık içerisinde ülke ve kendileri için doğru olanı yapmalarını öneriyoruz. Türkiye’de kimlerin vergi vermediğini anlatacağız. Bunları resmi evraklarla yapacağız. Kur korumalı mevduat hesabından nasıl 1 trilyon 235 milyar TL faiz geliri elde edenlerin 1 kuruş vergi ödemediğini Türk halkına anlatacağız. 3 seneden bu yana Türk halkının nasıl bir işgale maruz kaldığını anlattık ve anlatmakta çok büyük bir başarı sağladık. Şimdi, daha kısa sürede Türk halkına nasıl bir soygun yaşandığını ve bu soyguna nasıl son verildiğini hep birlikte anlatacağız. Bu mücadeleyi birlikte verdik. Yeni katılımlarla birlikte vermeye ve ilerlemeye devam edeceğiz. Zafer, inşallah büyük Türk Milletinin olacak” dedi.
Birkaç gün içinde partisinin teşkilatlarının sahaya ineceğini, esnafa, çiftçiye, köylüye, sabit gelirliye ekonomi projelerini anlatacağını belirten Özdağ, konuşmasının ardından yıl dönümü pastasını kesti.

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.