
CHP’li Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Zafer Partisi’ne katıldı. Hayla’nın rozetini Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ taktı.
Denizli’de, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Kale Belediye Başkanı seçilen Erkan Hayla, Zafer Partisi’ne geçti. Hayla’nın Zafer Partisi’ne geçtiğini, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından duyurdu.
Özdağ sosyal medya paylaşımında: “Denizli Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ ile bir araya gelerek Zafer Partisi ailemize katılmıştır. Burdur Tefenni Belediye Başkanımız Ümit Alagöz’ün ardından, Denizli Kale Belediyesi ile birlikte Zafer Partisi’nin belediyecilik anlayışı ikinci belediyemizde de temsil edilecektir. Bu önemli katılım sürecindeki emekleri ve katkıları için Denizli İl Başkanımız Av. Yurdahan Özhan’a, belediye başkanlarımıza ve parti yetkililerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Erkan Hayla da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Arkadaşlar bir kahvaltı programında Ümit hocamla buluştuk. Kendileri ile sohbet ederken rozeti birden göğsümüze takıverdi. Kendileri ile ülke meseleleri konusunda her daim hemfikiriz. Gösterdikleri tevazunun benim için değeri çok büyük teşekkür ediyorum. Lâkin ben, görev sürem devam ederken parti değiştirecek karakterde bir adam değilim. Yola çıktıklarım zor zamanlardan geçerken, Özgür Başkanım ve Silivri’de zulüm gören arkadaşları bu kadar büyük bir savaş verirken, onları sırtından vurmam. Ali Osman Horzum başkanım, Bülent Nuri Çavuşoğlu başkanım ve oyları ile beni seçen seçmenim git diyene kadar partimdeyim. Saygılarımla.”
