Ekrem İmamoğlu Gençlere Seslendi

Ekrem İmamoğlu Gençlere Seslendi
Ekrem İmamoğlu Gençlere Seslendi

X hesabına erişim engeli getirilen CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni bir açıklama yayımladı.

Sosyal medya platformu X’in Ekrem İmamoğlu’nun hesabına Türkiye’den erişim engeli getirilmesine tepkiler sürüyor. Bununla birlikte CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı İmamoğlu için yeni bir X hesabı açıldı. “Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi” adını taşıyan hesapta ilk gönderimi yayınladı. Ayrıca İmamoğlu vatandaşları CHP’nin yarın Van’da yapacağı “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine davet etti.

İmamoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Van’a her geldiğimde müthiş bir muhabbet ve sevgiyle karşılamıştı Vanlı hemşehrilerim beni. Haksızlıklara, hukuksuzluklara, kayyumlara karşı hep gür sesler yükseldi Van’dan.

Şimdi bütün Vanlı hemşehrilerimi, millet iradesine vurulan darbeye karşı Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılacağı buluşmaya davet ediyorum. Silivri Cezaevi’nden buluşmanızı izleyecek, tüm kardeşlik duygularımla yanınızda olacağım. 10 Mayıs Cumartesi 12.00 Van Kent Meydanı”.

Ekrem İmamoğlu’nun hesabına erişim engeli getirilmişti. Bunun ardından Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi X hesabından Ekrem İmamoğlu’nun imzasını taşıyan bir paylaşım yapıldı. Ayrıca İmamoğlu, gençlere seslenirken şu ifadeleri kaydetti:

“Yasakları, adaletsizliği ve size dayatılan umutsuzluğu hep birlikte söküp atacağız. Özgür ve yasaksız bir ortamda öyle güzel işler yapacağız ki tüm dünya sizi konuşacak.

Hep birlikte Türkiye’yi hak ettiği noktaya yükselteceğimiz günlerin heyecanıyla, ülkemizin geleceğini tasarlıyoruz. Sizler benim en iyi takım arkadaşlarım olacaksınız. Hep birlikte çalışacak, çözüm ve fikirler üreteceğiz. Yapay zekadan girişimcilik dünyasına, inovatif fikirlerden kültür ve sanata, ekonomiden spora kadar birçok alanda sizlerle birlikte güzel işlere imza atacağız.

Hazırlanın, büyük bir yolculuğa çıkıyoruz.”

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.