2012 Yılbaşı Hediyeleri

 

Yılbaşı Hediyeleri

Yılbaşı gecesi için kartlar, çiçekler, kekler en popüler yılbaşı hediyeleri ancak siz farklılık yaratmaya çalışmalısınız

Yılbaşı yaklaşıyor ve sevdiklerinize onları mutlu edecek hediyeler düşünüyor olmalısınız.. 2012 yılbaşı gecesi için kartlar, çiçekler, kekler en popüler yılbaşı hediyeleri ancak siz farklılık yaratmaya çalışmalısınız. Hediye seçimi yaparken karşınızdakinin kişisel özelliklerine, beğenilerine göre tercih yapmayı da ihmal etmemelisiniz.

Anne, baba ve kardeşlerinize yeni yıl hediyeleri almayı düşünüyorsanız her birine bir çeşit puf terlik veya patik alabilirsiniz, evde parti yaparak geçirecekseniz geceyi bu rengarenk terlikler yılbaşı gecenize neşe ve renk katacaktır.

Veya renkli ve tüylü maskelerde hem gecenize renk katar hem de sizi çok masrafa sokmamış olur. Eğer elinizden geliyorsa herkese birer maske yapmayı da deneyebilirsiniz. İhtiyacınız olan malzemeler karton, maket bıçağı, prit, renkli simler, lastik ve tüyler olacaktır.

Arkadaşlarınıza minik hediyeler düşünüyorsanız, örneğin bir ev partisine katılacaksanız bir sepet içinde minyatür bir yılbaşı ağacını süsleyerek ağacın altına da minik hediye paketleri yerleştirebilirsiniz. Paketlerde küçük renkli mumlar olabilir veya yılbaşı gecesinde uğur getirdiğine inanılan kırmızı iç çamaşırları koyabilirsiniz. Böylece birden fazla kişiye fazla masraf etmeden hediye almış olursunuz..

Eğer el beceriniz varsa ve dikiş yapmayı biliyorsanız birkaç metre kırmızı ve beyaz kumaş satın alarak yılbaşı şapkaları, çorapları ve hatta kırlentleri yapabilirsiniz.

Sevgiliye Hediye

Gelelim en kritik noktalardan biri olan sevgiliye hediye alma konusuna, bayanlar evde kendi ellerinizle hazırlayacağınız kalpli kurabiyelerle birlikte bir yılbaşı hediye sepeti hazırlayabilirsiniz, sepete bir şarap ve iki adet şarap bardağı eklemeyi unutmayın… Tek ihtiyacınız olan kalpli kurabiye kalıbı ve bir kurabiye tarifi, kırmızı gıda boyası ekleyerek kalplerinize renk katabilirsiniz. Ayrıca sepete ufak hediyeler ekleyebilirsiniz. Örneğin birlikte çekildiğiniz güzel bir resmi print ederek bir çerçeveye koyabilirsiniz. Tabi eğer bütçeniz uygunsa sepete güzel bir saat veya güzel bir cüzdan da ekleyebilirsiniz..

Hediye seçenekleri ile ilgili olarak erkekler için ise şunları söyleyebiliriz, kalpli bir kutunun içinde çukulatalar, birlikte çekildiğiniz tüm resimlerinizin içinde kayıtlı olduğu dijital bir resim çerçevesi, mücevher askısı, mumlar, minik, kırmızı beyaz, kalpli oyuncaklarla renklendireceğiniz bu kutuya kızlar bayılacaktır  ve eğer bütçeniz uygunsa hediye sepetine bir çeşit pırlanta takı da ekleyebilirsiniz. Böylece yılbaşı hediyenizin beğenilmeme ihtimalini de ortadan kaldırmış olursunuz.  

İlgili Haberler;

Yılbaşı Gecesi Seçenekleri: MFÖ Çubuklu Hayal Kahvesi

Dünyanın En Uzun Yılbaşı Pastasını Türk Ahçı Yaptı

Malezyalı Çinliler ‘Yeni Yılı’ Kutluyor

Çin Bu Gece Yerel Saatle 24.00′te Kaplan Yılı’nı Bitirip Tavşan Yılı’na Girdi

Hollanda’da Yılbaşı Gecesinde Havai Fişek Gösterileri Sonrasında İki Kişi Öldü

Yılbaşı Öncesi Uzakdoğu’dan Renkli Görüntüler

Yanıt Ver

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.