Nilüfer ve Ünlü Rock’çılar ‘Aile İçi Şiddete Son!’ Demek İçin Söylüyor

Hürriyet’in Aile İçi Şiddete Son! Kampanyası’nın gelenekselleşen konserlerinde bu yıl Türkiye’nin en güçlü seslerinden Nilüfer, “12 Düet” albümündeki isimlerle bir araya gelerek unutulmaz bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. 9 Mart Çarşamba günü İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek konserde Nilüfer, hit şarkılarını ünlü Rock’çılarla beraber seslendirecek. Konserin tüm geliri, Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı’na aktarılmak üzere Aralık Derneği’ne bağışlanacak.

Aile içinde kötü muamele ve şiddete maruz kalan kadınlara hukuki, psikolojik ve güvenlikle ilgili destek sağlamak amacıyla 4 yıl önce hizmete açılan Acil Yardım Hattı’na maddi destek sağlamayı ve daha çok kadına ulaşabilmesi için farkındalık yaratmayı amaçlayan konserde Nilüfer klasik şarkılarının yeni versiyonlarını seslendirecek.

9 Mart’ta şarkılarını şiddet mağduru kadınlar için söyleyecek olan Nilüfer’e Şebnem Ferah, Yüksek Sadakat, Malt, Gece Yolcuları, Ogün Sanlısoy, Badem, Hayko Cepkin, Candaş/ Cingi/ Ruacan, Rashit, TNK ve 4×4 eşlik edecek.

Most Production imzasıyla gerçekleştirilen organizasyona tüm sanatçılar ve Most Production ücretsiz destek verecek. Rixos Otelleri tarafından işletilen İstanbul Kongre Merkezi de mekan destekçisi olarak katkıda bulunacak.

Mekan: İstanbul Kongre Merkezi
Adres: Taşkışla Cad. 31156 Harbiye

Yanıt Ver

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.